Sueca incorpora a un total de 22 persones desocupades a la plantilla de l’ajuntament

’ha fet possible gràcies al Pla d’Ocupació Municipal i a l’EMCORP
L’Ajuntament de Sueca ha incorporat a la seua plantilla a 22 nous treballadors desocupats i majors de 30 anys, gràcies a la posada en marxa de dos plans: el Pla d’Ocupació Municipal, del que es beneficiaran 16 persones i l’EMCORP 2020, amb 6 incorporacions.

Aprofitant l’activació del Pla d’Ocupació Pública EMCORP 2020, subvencionat majoritàriament per l’espai Labora de la Generalitat, juntament amb una aportació del consistori de més d’11.500 euros, s’ha posat en marxa el Pla d’Ocupació Estratègica Municipal 2020. Es tracta d’un projecte desenvolupat i subvencionat íntegrament per l’Ajuntament de Sueca, que aporta la quantitat de pràcticament 200.000 euros, i que serà complementari a l’EMCORP.

El regidor responsable de l’Agència de Desenvolupament Local, Joan Carles Vázquez, acompanyat de l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i altres regidores i regidors, han donat la benvinguda en la Casa de la Cultura a les persones beneficiàries d’estos plans d’ocupació que ja s’han incorporat als seus llocs de treball.

Prèviament, han assistit a un curs de prevenció de riscos laborals. Al mateix temps, s’ha procedit a la signatura dels contractes i al lliurament del vestuari específic que necessitaran alguns d’ells per a desenvolupar les seues funcions.

Des de l’Ajuntament asseguren que ha hagut una gran demanda de participació per part de la ciutadania a causa de la pandèmia i, per aquest motiu, es va decidir posar en marxa este ambiciós Pla d’Ocupació Municipal i incrementar la xifra de beneficiaris, de les 6 persones del Pla EMCORP fins a les 22 que s’han aconseguit en total gràcies al Pla Municipal, en el que s’ha aportat quasi el triple de la quantitat que concedida per la Generalitat.

Les persones seleccionades tindran un contracte laboral de sis mesos. Entre les diferents categories professionals, es troben: oficial electricista, oficial de construcció, conserge d’instal·lacions esportives, auxiliar administratiu, tècnic d’informàtica de gestió, treballador social o Tècnic Mitjà de l’àrea de Participació Ciutadana i Transparència.

Deixa el teu comentari