Sueca es marca un “Rock contra la Pobresa”

Tres grups locals oferiran este dissabte un concert a la plaça del Casal Jove a benefici de Cáritas Interparroquial

Sueca, 23/04/2018.Este dissabte, 28 d’abril, tres grups suecans actuaran desinteressadament a la plaça del Casal Jove per una bona causa. La iniciativa solidària, d’entrada lliure i gratuïta, està organitzada per Cáritas Interparroquial i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca.

Els Bonicos, The Chicken’s Band i Els Xiquicombo (alumnes del curs de Música Creativa de la Societat de l’Ateneu Musical) oferiran un concert a partir de les 22:30 hores dirigit als joves. La iniciativa comptarà amb una barra solidària, els beneficis de la qual aniran íntegrament destinats a Cáritas Interparroquial.

Este matí l’alcaldessa, Raquel Tamarit; la regidora d’Acció Social, Noelia Sisteró; i Paco Meseguer, director de l’Economat de Cáritas; han presentat la iniciativa a la sala de juntes de l’edifici consistorial. La regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho, i una representació nombrosa de les agrupacions locals de Cáritas també han estat presents en l’acte.

La titular de l’àrea, Noelia Sisteró, ha destacat la predisposició de l’Ajuntament a recolzar esta iniciativa de Cáritas en concret, i ha reafirmat la voluntat del consistori de donar suport a este tipus d’accions solidàries. Al mateix temps ha recordat que la relació entre l’Ajuntament i l’entitat “s’ha caracteritzat sempre per ser fluïda, bona i cordial”.

Per la seua banda, el director de l’economat ha assegurat que amb este concert solidari es busca implicar també a la gent jove i donar-los a conéixer la tasca que porten a terme. Paco Meseguer ha explicat que, a banda de facilitar roba, aliments i productes de primera necessitat als més desfavorits, “també ajudem a les famílies en l’obtenció de llibres de text, el pagament d’alguns rebuts de llum i aigua i tenim també una mena de servei d’orientació laboral”.

La màxima autoritat local, qui ha tancat la presentació, ha destacat la bona sintonia que existeix històricament entre Cáritas i l’Ajuntament de Sueca: “junts hem aconseguit sumar i així arribar a molta més gent de la que podem arribar per separat”. “Sumem per lluitar contra la pobresa, que és també un dels objectius que tenim des del govern municipal”, ha afegit l’alcaldessa. Tamarit ha remarcat també l’esperit solidari dels negocis locals, que s’han bolcat en esta iniciativa benèfica, alhora que ha comboiat a tota la població a gaudir de la música en directe i a col·laborar en l’objectiu de la causa.

Deixa el teu comentari