Sueca obri les portes dels seus Serveis Socials

L’Ajuntament programa una jornada de portes obertes, este divendres, per explicar a la ciutadania el funcionament dels serveis socials municipals

Sueca, 25/04/2018.Les instal·lacions de Serveis Socials de Sueca celebren este divendres una jornada de portes obertes. La iniciativa s’emmarca dins de “La quarta pota”, la campanya promoguda per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Amb esta campanya divulgativa es pretén posar en valor als serveis socials municipals i als seus professionals, com puntals fonamentals de l’estat del benestar, juntament amb la sanitat, l’educació i el sistema de pensions.

Així, en el marc d’esta campanya, el departament de Serveis Socials de Sueca, ubicat en la Placeta del Convent, estarà obert al públic el divendres, en el seu horari habitual d’atenció, de 10:30 a 13:30 hores, per a donar a conéixer a tots aquells que s’acosten les instal·lacions, les funcions, i el treball que porten a terme els professionals del departament, així com l’ajuda que presten a la ciutadania.

Al llarg de la jornada es preveu la participació de l’alcaldessa, Raquel Tamarit, i els regidors de l’àrea, Noelia Sisteró, regidora d’Acció Social; Noelia Benedito, regidora de Polítiques d’Igualtat i Salvador Campillo, regidor de Sanitat i titular de la Unitat de Prevenció Comunitària.

Des de l’Ajuntament de la capital de la Ribera Baixa han convidat a la ciutadania a participar de forma activa en la jornada, tot considerant que és important que els veïns puguen conéixer de primera mà com reverteixen els diners i l’esforç del municipi en el desenvolupament de polítiques socials.

Deixa el teu comentari