Sueca programa una sèrie d’actes culturals i esportius per a celebrar el Dia Internacional de la Dona

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sueca ha planificat una sèrie d’actes per als pròxims dies amb motiu de la celebració, el 8 de març, del Dia Internacional de la Dona. 

S’iniciarán el dimecres 4 de març, a les 10 hores, en la placeta del Convent, amb una caminada organitzada pel Centre Integral de Majors i la Regidoria d’Igualtat. El divendres 6, a les 12 hores, en la plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc la lectura d’un manifest obert a la ciutadania pel 8M. I a les 19 hores, en l’Espai Joan Fuster, s’oferirà un concert a càrrec d’Eva Dénia i Merxe Martínez, amb el títol “Quan abril era abril”. 

El dissabte 7, a les 12 hores, tindrà lloc en la papereria Arts la presentació del llibre “Contem històries de dones d’ací” (vol.2), de les autores Manola i Rosa Roig. I a les 19 hores, en el Centre Municipal Bernat i Baldoví, s’oferirà una representació teatral titulada “La dona més important de la història”, a càrrec de Tramant Teatre.

El diumenge 8, a partir de les 10 hores, se celebrarà l’Open Skate Femení Especial 8M, en la pista de patinatge del carrer Polinyà. Per al dilluns 9, s’ha preparat la gravació d’un programa especial per a la televisió local, amb el títol Especial 8M Mirades Violeta, que girarà entorn de la temàtica de “L’educació afectiu-sexual a les escoles”. L’acte tindrà lloc a la sala de conferències de la Biblioteca Pública i comptarà amb la participació d’Agustí Zaragozà, professor de Filosofia i agent d’igualtat; Pepa González, mèdica i sexòloga dels centres de planificació familiar de Sueca, Cullera i Alzira; i Anna Carbonell, agent d’igualtat municipal.  

Finalment, el dimarts 10, a les 19 hores, en la sala d’actes de la Casa de la Cultura, es projectarà el documental “The cut”, que tracta el tema de la mutilació genital, de Josep Ernest Sorrentino i María Andrés.

Tots els actes són gratuïts i estan patrocinats per les regidories d’Igualtat, Cultura, Esport, Serveis i Medi Ambient, segons el principi de transversalitat establit en el nostre Pla d’Igualtat Municipal i seguint les consignes de Salut, Igualtat i Inclusió en totes les Polítiques

Comenta la notícia