Sueca recapta 4000 euros per a la lluita contra el càncer

IMG_1616Sueca, 18/04/2016.Un any més, la capital de la comarca de la Ribera Baixa ha tornat a bolcar-se en la cita solidària que promou la l’Associació contra el Càncer de Sueca amb la col·laboració del consistori suecà, el Club de Córrer Peus Quets, l’Hospital Universitari de la Ribera i Carpio Esport. Centenars de veïnes i veïns s’han sumat a la IX edició de la Caminada Popular Solidària contra el Càncer que s’ha celebrat este passat dissabte al municipi de Sueca, una de les més nombroses de quantes s’han celebrat fins ara a la ciutat segons l’organització.

En total, en l’actual edició de la convocatòria, s’ha aconseguit recaptar 4.000 euros nets per a la investigació d’esta malaltia, entre les aportacions dels ciutadans i la venda de les vora 1400 samarretes de color rosa que s’han dissenyat per a l’ocasió.

Els participants es concentraven a les 11 h. a la Plaça de l’Ajuntament de Sueca, el punt establert per a l’eixida i la meta de la caminada i van haver de completar els 5,5 quilòmetres del recorregut que discorrien pels carrers de la ciutat i els voltants del Riu Xúquer. En finalitzar, molts dels assistents van participar també a la sessió dirigida de zumba, una màster class a càrrec de Monika Carrasquer, que es va organitzar també a la Plaça de l’Ajuntament com a cloenda de la jornada.

L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i la Festera Major de la ciutat, Sara Roselló, van lliurar el xec amb l’import de la recaptació benèfica a les representants de la Junta Local del Càncer de Sueca. Tamarit va aprofitar l’ocasió per dirigir unes paraules d’agraïment a tots els assistents. “Una vegada més, Sueca ha demostrat que és un poble solidari i conscienciat amb esta malaltia, no puc més que estar-ne orgullosa d’un poble que es bolca, any rere any, amb esta causa solidària” va assenyalar Tamarit.

Celia Albi, presidenta de la Junta Local del Càncer, va celebrar també la solidaritat, la implicació i la sensibilització de tantes persones i col·lectius que s’impliquen i col·laboren en cadascuna de les edicions d’esta popular cita benèfica.

 

 

 

Deixa el teu comentari