Sueca remodela les delegacions de les seues regidories

L’Ajuntament de Sueca remodela les delegacions de les seues regidories afegint a 3 persones més en el projecte comú de la seua ciutat

Amb l’entrada del nou regidor en la corporació municipal de Sueca, Vladimir Micó, després de la marxa de José Miguel Giménez per jubilació, el govern municipal ha procedit a realitzar una reorganització de les competències assignades en la qual s’introdueixen alguns canvis. “Una vegada incorporat el nou regidor, Vladimir Micó, hem volgut convidar a dos persones més al nostre projecte delegant regidories en Estefanía Requeni i Noelia Benedito. Amb això, pretenem donar participació a més regidors del consistori perquè la seua gestió puga veure’s reflectida a la nostra ciutat, als quals agraïsc la seua integració en favor de Sueca. Des que vaig ser alcalde, la meua pretensió va ser sempre convidar a participar en el nostre Ajuntament a tot aquell que desitjara implicar-se en la seua gestió, fora del color polític que fora. Hui dia, per tant, tots han volgut sumar cap als seus veïns i veïnes menys Compromís, el qual en el seu moment també va ser convidat però va declinar la seua participació”, ha explicat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.  

D’esta manera, després de la remodelació, l’organigrama queda així: l’alcalde, Dimas Vázquez, a més d’alcaldia assumirà Pressupostos i Personal; Manoli Egea, primera tinenta d’alcalde, continuarà amb les competències en Comerç, Mercats, Indústria, Turisme, Concurs Internacional de Paella Valenciana i Acció Social; Celia Beltrán, segona tinenta d’alcalde, serà la responsable d’Esports, Protocol, Serveis Jurídics i Patrimoni; Joan Carles Vázquez, tercer tinent d’alcalde, assumirà Serveis Municipals, Platges, Cementeri, Empresa Municipal Aigües de Sueca, Educació i Noves Tecnologies; Carmen Pérez, quarta tinenta d’alcalde, serà la responsable de Contractació, DIAC, Medi Ambient i Agència de Desenvolupament Local; Gema Navarro, cinquena tinenta d’alcalde, tindrà les competències en Igualtat, Festes, Joventut, Transparència i Participació Ciutadana; Carlos Ramírez, sisé tinent d’alcalde, continuarà al capdavant de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil; i Vladimir Micó, seté tinent d’alcalde, s’estrenarà com a regidor de Cultura i Persones Majors. 

Per la seua banda, els regidors que no formen part del govern municipal però que tenen competències delegades augmenten de 3 a 5. José Luis Ribera, continuarà amb Agricultura i Consell Agrari, igual que Fernando Franco, amb Urbanisme, i Julián Sáez, amb Comunicació. Estefanía Requeni s’estrenarà assumint Promoció Lingüística, Sanitat i Unitat de Prevenció Comunitària; i Noelia Benedito, tornarà a assumir Hisenda, com ja va fer en la legislatura 2015-19. 

Deixa el teu comentari