Sueca rep a les campiones de la rítmica

La capital riberenca celebra la plata i el bronze aconseguits per gimnastes suecanes al Campionat de Conjunts Nacional Base de Gimnàstica Rítmica celebrat a Valladolid.

Sueca acull la visita de la gimnasta valenciana Elena López, medallista olímpica i bicampiona del món

aceus_recepcioSueca, 21/11/2016.El poble de Sueca va rebre el passat divendres als dos conjunts amb gimnastes suecanes campions al Campionat de Conjunts Nacional Base de Gimnàstica Rítmica celebrat recentment a Valladolid. El conjunt aleví del Club de Gimnàstica Rítmica Aceus, format per Maria Almenar, Cora Serrano, Maria Ferrando, Andrea Pérez i Sarhay Navarro (C. G. R. Carlet) i el conjunt benjamí del Club CEGA d’Almussafes, on entrena la suecana Sofia Ortells, van ser rebuts per l’alcaldessa, Raquel Tamarit; el regidor d’Esports, Vicent Baldoví  i una representació important de la Corporació Municipal.

Les gimnastes van acudir acompanyades pels seus familiars, amics, entrenadores i companyes del club. Les joves del club local Aceus van oferir, a més, els seu títol al poble. Tamarit va alçar la copa, celebrant i compartint l’èxit de les suecanes i es va mostrar molt orgullosa pel fet que l’esforç i el treball constant de les esportistes del municipi es veja reconegut amb triomfs tan importants com estos.

img_8379Cadascuna de les joves gimnastes de Sueca va rebre, de mans dels representants del consistori, un diploma en record del seu triomf a Valladolid, una bossa amb la marca de la ciutat i un lot de llibres, a més de la insígnia de Sueca. El consistori va lliurar també un diploma a l’entrenadora d’Aceus, Miriam Filgueras, en reconeixement del treball i els èxits aconseguits pel club local.

D’altra banda, el millor colofó per a esta setmana de somni per a les joves, ha estat la nova visita de la gimnasta valenciana Elena López, subcampiona olímpica als Jocs Olímpics de Rio 2016 i bicampiona del món de 10 maces als Campionats Mundials de Kiev (2013) i  Esmirna (2014).

Gran part del col·lectiu de gimnastes d’Aceus va esperar a la medallista olímpica, este diumenge, a la Plaça de l’Ajuntament i va acompanyar-la en la recepció oficial per part de les autoritats municipals. L’alcaldessa i el regidor d’Esports li van fer entrega d’un obsequi en record de la seua visita a la ciutat i li van imposar també la insígnia amb l’escut de Sueca. Tamarit va encoratjar a totes les joves gimnastes allí presents a aprofitar l’experiència única d’aprendre al costat d’una campiona internacional de la talla d’Elena López.

Després, per la vesprada, la gimnasta, que és un dels referents més pròxims per a les gimnastes suecanes, va oferir una master class al Pavelló Poliesportiu Cobert, una jornada que va estar organitzada pel Club de Gimnàstica i patrocinada per l’Ajuntament de Sueca i els col·laboradors habituals del club.

Deixa el teu comentari