Sueca reprén el cicle Mirades Violeta

L’Ajuntament enceta este dilluns la tercera edició dels debats per la igualtat amb el tema de la identitat de gènere

Sueca, 09/02/2018.L’Ajuntament de Sueca torna a programar un nou cicle de “Mirades Violeta”. El primer dels debats per la igualtat d’enguany se celebrarà este dilluns dia 12 i en ell es tractarà el tema de la diversitat sexual i d’identitat de gènere. Serà a les 19.00 hores a la sala de conferències de la Biblioteca Municipal. Com en les anteriors edicions, el suecà Eugeni Alcañiz moderarà la taula rodona en la que intervindran un sexòleg i dos persones transexuals. I en finalitzar les exposicions, s’encetarà un debat on podrà intervindre el públic assistent.

La regidora responsable de l’àrea de Polítiques d’Igualtat, Noelia Benedito, ha explicat que la intenció de l’Ajuntament és donar continuïtat al projecte que es va encetar fa dos anys amb motiu del Dia Internacional de la Dona. “El tema que ha motivat la xerrada inaugural d’esta nova edició del cicle s’emmarca en l’objectiu de normalitzar la diversitat afectiva sexual i les qüestions de gènere a la nostra societat, per tal de fomentar els valors del respecte a la diferència i sumar aliances per una societat oberta i tolerant amb totes les formes de sentir i d’estimar” ha apuntat també Benedito.

“La nostra intenció és que els diferents debats representen un fòrum obert a tots, per tal d’analitzar les conductes i circumstàncies quotidianes que resulten injustes i discriminatòries, en tots els àmbits, no només pel que fa a les qüestions de gènere” ha conclòs la titular de Polítiques d’Igualtat.

Esta és la tercera edició de la sèrie de debats que van començar en 2016 amb l’objectiu d’establir diàlegs compartits, intercanviar visions, experiències i propostes per aconseguir una societat més justa. En este nou cicle s’han programat realitzar deu jornades, entre febrer i novembre. Com fins ara, les tertúlies del projecte Mirades Violeta es portaran a terme amb periodicitat mensual, a excepció de les dos que es realitzaran en març amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

En la primera d’elles, prevista per al dilluns 5 de març, es debatrà sobre l’assetjament en l’àmbit laboral. Els programes seran emesos per Sueca Tv i podran veure’s també accedint a la seua web.

Deixa el teu comentari