Sueca reviu a Queen en l’espectacle Dios Salve a la Reina

Milers de persones segueixen els dos grans concerts programats pel consistori per a les Festes Majors de Sueca

queen_publicSueca, 13/09/2016. L’espectacle Dios Salve a la Reina no va deixar indiferent a ningú. Sueca havia posat grans expectatives en l’espectacle programat per l’Ajuntament de Sueca per a les seues festes majors, que prometia un xou calcat als que oferia la mítica banda de rock britànica, i la cita no va defraudar als assistents.

La banda argentina, liderada pel vocalista Pablo Padín, va fer les delícies del públic amb un espectacle que va aconseguir clonar a Queen en un verdader xou farcit de multitud de detalls i efectes musicals i visuals. El grup va interpretar molts dels temes més coneguts de la mítica banda de rock, com ara Bohemian Rapsody, We will Rock You o I want to break free.

Respetant al màxim l’escenografia, el vestuari i cada detall de la posada en escena de la llegendària banda, el grup va aconseguir arrancar els repetits aplaudiments del públic que es confessava impressionat per l’exactitud i semblança del tribut respecte al grup original.

L’espectacle d’este grup argentí, que es proclama fan incondicional de Queen, està reconegut com un dels millors tributs del grup per prestigioses revistes musicals a nivell internacional i des dels seus inicis ha rodat ja per una infinitat de països, aconseguint el reconeixement del públic i la crítica, aconseguint així una reputada fama internacional.

També, en estes Festes Majors, Sueca ha acollit el concert de Maldita Nerea, altre dels plats forts programats per a estos festejos. El grup pop de Múrcia també va tindre molt bona acollida a Sueca. Milers de persones es donaren cita al recinte fester per cantar algunes de les cançons que han projectat la trajectòria del grup en els darrers anys com El secreto de las Tortugas i Cosas que suenan a… El grup Nudo Windsor, que va irrompre en l’escena valenciana farà poc més d’un any, va actuar com a teloner.

Deixa el teu comentari