Sueca, solidària amb la donació de sang

El casal de la Falla Bernat Aliño acollirà este dijous, 15 de desembre, l’última donació de sang de l’any a Sueca

img_9344Sueca, 12/12/2016.Sueca acollirà demà, dijous 15 de desembre, l’última donació de sang de l’any. Com ve sent habitual, l’Associació de Donants de Sang de Sueca ha organitzat, per a esta cita, un sorteig de regals amb els productes que han oferit nombroses empreses i comerços de la ciutat.

Fa uns dies s’inaugurava la tradicional exposició dels regals a la seu del col•lectiu. L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Sanitat, Salvador Campillo i altres membres de la corporació municipal, així com la Festera Major de Sueca, Maria Viñoles i les seues companyes de la Cort d’Honor, van assistir a l’acte en mostra de suport i reconeixement a la tasca duta a terme per l’associació durant tot l’any.

La presidenta, Manuela Godoy, va tenir paraules d’agraïment cap als representants del consistori, del comerç col•laborador en el sorteig i cap als representants de la Falla Bernat Aliño, també presents en la inauguració, que han proposat el seu casal per acollir l’última donació de sang de l’any a la capital riberenca. La comissió ha volgut sumar-se a la causa amb este gest solidari, enguany que es commemora el centenari de la mort de D. Bernat Aliño, qui fóra alcalde de Sueca, metge i promotor de la construcció del Pont de Ferro i de la conducció d’aigua fins la ciutat. També l’alcaldessa, el regidor de Sanitat i la Festera Major van prendre la paraula i aprofitaren l’ocasió per encoratjar a tots els suecans a acudir a esta cita solidària.

La donació començarà a les 17h. i finalitzarà a les 21 h. Tot seguit tindrà lloc el tradicional sorteig de regals.

Segons el Centre Valencià de Transfusions només a casa nostra es necessiten 700 donacions de sang diàries. La donació no suposa cap esforç, és un acte senzill i ràpid i pot salvar la vida de qui la rep. Per regla general, totes aquelles persones d’entre 18 i 65 anys, que pesen més de 50 kg i que gaudeixen bona salut poden donar-ne

Deixa el teu comentari