Sueca s’uneix a la commemoració del Dia Internacional dels Drets de la Infància i Adolescència

Demà, 20 de novembre, es commemora el Dia internacional dels Drets de la Infància i l’Adolescència. Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sueca s’han volgut sumar a esta celebració “per a remarcar la importància d’esta reivindicació, especialment en una època tan difícil com la que estem vivint, en la qual els i les nostres  menors han demostrat la seua responsabilitat i comprensió davant situacions molt complicades en les quals han sabut estar a l’altura i donar exemple”, ha assenyalat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez

Per això, l’Ajuntament s’uneix a la campanya de la Diputació de València titulada Menudes Harmonies!, a través de la qual s’ha elaborat una edició de mascaretes, “un element que en temps de Covid-19 s’ha revelat com una plataforma ideal a l’hora de transmetre missatges positius”, en paraules dels promotors. 

D’altra banda, des de la Regidoria també s’està treballant en la possibilitat de celebrar una sessió plenària a l’Ajuntament, quan les circumstàncies sanitàries ho permeten, “en la qual els protagonistes siguen els xiquets i xiquetes i adolescents de la nostra ciutat. Volem escoltar-los, brindar-los l’oportunitat de poder expressar-se i que ens traslladen les seues inquietuds, suggeriments i queixes. Estem estudiant alternatives per a poder realitzar esta sessió, que pretenem posar en marxa durant el present curs escolar”, ha afirmat Vázquez.  

Deixa el teu comentari