Sueca Televisió celebra el seu 20 aniversari amb una gala en el Centre Municipal Bernat i Baldoví

La televisió municipal Sueca TV celebra els seues 20 anys en antena amb una gala oberta en el Centre Municipal Bernat i Baldoví, el pròxim 11 de desembre. El 15 de desembre de l’any 2000, el canal local va començar les seues emissions a través de les quals s’han oferit a la població múltiples continguts i notícies de caire local. Han sigut 20 anys d’emissió ininterrompuda on s’ha donat cobertura també als diferents actes esportius, culturals, socials, educatius i festius de la ciutat. “L’arribada de la televisió local va ajudar a prendre consciència de poble. Sens dubte, hi ha un abans i un després de la seua creació com a instrument que durant dos dècades ha sigut vertebrador de la nostra societat. Sueca TV ha acostat a moltes persones el dia a dia de la seua ciutat i ha permés posar en valor tot el patrimoni que tenim els suecans i les suecanes”, ha explicat el regidor de Comunicació, Julián Sáez.  

Per a celebrar esta efemèride, Sueca TV ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca a fi d’organitzar una gala en la qual es realitzarà un repàs per tot el seu recorregut, recordant algunes de les emissions i programes, així com als i les treballadors/es que han passat per la casa. “Havíem de celebrar este aniversari sí o sí. Ja ho vam fer en el 10é amb una lipdub en la qual es van implicar nombrosos col·lectius de Sueca, i tornarem a fer-ho ara amb un acte adaptat a la situació que ens ha tocat viure”, assenyala Sáez

La gala, en la qual s’oferirà un poc d’història televisiva, inclourà també música en directe, a càrrec de l’Ateneu’s Big Band, i imatges de programes d’estos 20 anys, entre altres continguts. Se celebrarà el divendres 11 de desembre, a les 20.30 hores. L’entrada serà amb invitació, que es podrà recollir una hora abans de començar l’acte en la taquilla del Centre Municipal fins a completar l’aforament del 50%. Posteriorment, s’emetrà per la televisió els dies 31 de desembre i 1 de gener. “En l’acte, recordarem moments de la història més recent de Sueca, dels quals es va fer ressò la televisió local. Però el que més il·lusió ens fa, és poder ajuntar a moltes de les persones que van treballar en el canal, ja siga com a periodistes, tècnics, administratius o comercials. Ha sigut complicat contactar amb tots i totes, fins i tot amb alguns ha resultat impossible, però eixe dia hi haurà una bona representació d’ells i d’elles. Atenent sempre les restriccions que ens marquen les autoritats sanitàries, la gala complirà totes les mesures de seguretat. Hi haurà música en directe, vídeos i moltes sorpreses més. Com l’aforament és limitat, Sueca Televisió emetrà la gala posteriorment perquè puga veure-la tota aquella persona que així ho desitge“, ha explicat Sáez. 

Finalment, el regidor de Comunicació ha volgut enviar un missatge d’agraïment “a totes les persones que, d’una manera o una altra, han contribuït durant estos 20 anys al bon funcionament del canal públic de televisió local. Cadascú, des del seu àmbit, ha posat el seu granet d’arena per a poder arribar on hem arribat. Especialment, vull nomenar a Pura Matoses, la persona que ha estat al capdavant de la gestió d’este servei des del primer dia. Sense la seua implicació hauria sigut molt complicat arribar a celebrar estos 20 anys”.

Deixa el teu comentari