Sueca torna a moure’s per la MPOC

marxa_mpocSueca, 23/11/2016. Amb motiu del Dia Mundial de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC), que es commemora cada any pel 18 de novembre, Sutrail, el club esportiu local de trail i muntanya, organitza la tercera edició de l’esdeveniment esportiu i solidari Mou-te per la MPOC amb la col•laboració de la Societat Valenciana de Pneumologia, el laboratori Boheringer Ingelheim, l’Hospital de la Ribera i l’Ajuntament de Sueca.

L’esdeveniment, que tindrà lloc el proper diumenge 27 de novembre, consistirà en una carrera per equips (4 corredors per equip) de 5 quilòmetres pels voltants de Sueca que començarà a les 10:00 hores. A diferència de la darrera edició, la cursa no serà crono i l’eixida serà a la mateixa hora per a tots els participants. Després de la carrera, a les 11:30 hores, es donarà el tret d’eixida a una marxa pel mateix circuit. L’eixida de les dos proves serà des del final de l’Avinguda Mestre Serrano (antic recinte firal) i el recorregut serà pels voltants del Riu Xúquer.

Aquells que estiguen interessats en participar encara poden inscriure’s, fins el pròxim divendres 25 de novembre, a la pàgina web www.cronorunner.com o a la tenda Carpio Sport. Les categories júniors i cadets s’hauran d’inscriure el mateix dia de la prova i competiran individualment.

La MPOC és una malaltia pulmonar obstructiva crònica que provoca sensació de falta d’aire, sobretot quan es fa exercici o esforç físic. És una malaltia progressiva que no es cura però que es pot controlar i millorar. L’objectiu d’este esdeveniment és sensibilitzar els pacients de la MPOC i a la resta de la població de la importància de l’activitat física, primera mesura no farmacològica per fer front a esta malaltia.

Deixa el teu comentari