Sumacàrcer continua amb els treballs de millora del casc urbà

L’ajuntament, a través de les diferents brigades de treballadors municipals, segueix amb el projecte “Millorem Sumacàrcer”.

22 de febrer.- L’Ajuntament de Sumacàrcer continua amb les seues millores urbanes a través de les brigades de treballadors municipals. En les últimes setmanes s’ha procedit a diverses actuacions en diferents racons de la localitat. Així, per exemple, s’han dut a terme treballs de manteniment i reparació en els desguassos fluvials dels carrers Ausiàs March i Avinguda Oest.

A més s’ha millorat l’accés al recinte conegut com La Societat i s’han desenvolupat treballs de manteniment, com els del carrer Concha Piquer, i reparació, cas de mà de pintura, com per exemple en les baranes del poble, i reformes. Els operaris municipals també han solucionat diversos problemes amb la canalització de l’aigua potable que havien sorgit per diversos carrers de la localitat i han reconstruït senyals de trànsit que havien sigut tombades per actes vandàlics.

També s’han dut a terme labors de manteniment en edificis públics, com és el cas del dipòsit d’aigua potable del Calvari. Així mateix, s’han canviat les rajoles trencades de les escales del barri de Les Casetes Roges. Tot açò s’ha vist complementat pels treballs de neteja i reparació de problemes per diferents actes festius o com a conseqüència de les pluges.

Deixa el teu comentari