Sumacàrcer manté la seva aposta per la unió entre festa i esport amb una nova edició de la Sant Silvestre

Sumacàrcer ha decidit tornar a celebrar la tradicional cursa solidària, que va tenir una gran acollida i un bon nombre de participants en les passades dues edicions. El consistori, en col·laboració amb Trifitness, organitza per tercera vegada aquesta cursa que aquest any, sota el nom de III Sant Silvestre Trail Sumacàrcer, buscarà tornar a omplir de color i de festa els carrers de la localitat.La data escollida per a la celebració de l’esdeveniment és el diumenge 30 de desembre a la Plaça de l’Ajuntament, quan a partir de les 10 del matí, els primers corredors tindran una cita amb una prova diferent, que a diferència de les habituals no té com a única finalitat la competitivitat sinó que va enfocada a la diversió i a la solidaritat.

En aquesta cursa les tradicionals vestimentes dels anomenats “runners” se substitueixen per disfresses i amb l’objectiu que els corredors tinguin motivació i s’atreveixin a acudir a la cita disfressats, l’organització premiarà a aquells que siguin més originals i acudeixin amb la disfressa més enginyosa. Sumacàrcer congregarà a totes les persones que vullguen gaudir de l’esport que els apassiona des d’una perspectiva diferent i lúdica en una prova que tindrà tres modalitats: la curta, de 7.5 quilòmetres i mig, la llarga, de 11.5 quilòmetres i la caminada de 7.5 quilòmetres.

A la Sant Silvestre tindran cabuda tot tipus d’edats i és que les categories de participació són les següents: promesa (entre 18 i 23 anys), sènior (entre 24 i 39 anys), veterans (entre 40 i 49 anys), màster ( 50 anys o més) i absoluta (tots els participants de les categories). El recorregut de la prova transcorrerà pel paratge natural de Sumacàrcer amb unes condicions del 12% d’asfalt, 8% de pista i 80% de senda. L’eixida i la meta serà a la Plaça de l’Ajuntament i a més del guardó a l’originalitat, l’organització també premiarà els clubs més nombrosos, a l’equip més ràpid i a totes les categories participants.

Deixa el teu comentari