Suspensió de les activitats educatives, esportives i festives per fortes pluges a Alaquàs

Donades les previsions de fortes precipitacions de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), de cara a la jornada de demà, divendres 13 de setembre de 2019, l’Ajuntament d’Alaquàs, prèvia reunió del Centre de Coordinació Municipal (CECOPAL), ha pres les següents mesures:

1. SUSPENDRE TOTA ACTIVITAT EDUCATIVA al municipi d’Alaquàs per a tota la jornada de demà divendres 13 de setembre. Els centres romandran tancats.

2. SUSPENDRE TOTA ACTIVITAT ESPORTIVA al municipi d’Alaquàs per a la jornada de demà divendres 13 de setembre, tancant les instal•lacions esportives per a aquest fi.

3. SUSPENDRE TOTA ACTIVITAT AL CENTRE DE DIA, CENTRE SOCIAL BENNÀGER, CENTRE SOCIAL CAMÍ VELL, PASSATGE JOVE, HORTS URBANS per a la jornada de demà divendres 13 de setembre. Els centres romandran tancats.

4. SUSPENDRE LES ACTIVITATS PREVISTES A L’AGENDA FESTIVA al municipi d’Alaquàs per a tota la jornada de demà divendres 13 de setembre.

5. Les matriculacions de l’EPA i reserves d’activitats esportives previstes per a demà, queden ajornades al dilluns 16 de setembre.

6. Es prega a la població que evite desplaçaments innecessaris. La combinació del cicle d’aigua i fort vent augmenta el risc de caigudes d’arbres o branques, per tant, s’aconsella a la ciutadania evitar la proximitat als parcs, carrers i alberedes amb arbrat.

7. Es recomana a la població que estiga atenta a les alertes de l’Ajuntament d’Alaquàs a través del seu servei de WhatsApp municipal (Per donar-se d’alta cal enviar ALTA ALAQUÀS al 661 515 448), plana web, i les xarxes socials Facebook i Twitter.

El telèfon de la Policia Local d’Alaquàs és el 96 151 00 00.
El telèfon d’emergències de la Generalitat Valenciana és el 112.

Deixa el teu comentari