Taller d’art urbà per a continuar celebrant el 18 aniversari del Museu de la Rajoleria de Paiporta

L’artista Mario Mankey ajudarà als i les joves de Paiporta a elaborar un mural que s’instal·larà als jardins del Museu
El Museu de la Rajoleria i la Regidoria de Joventut coordinen a partir d’aquest divendres un taller d’art urbà que formarà part de les activitats del 18 aniversari del museu paiportí. Les inscripcions per al taller encara estan obertes, i es poden formalitzar enviant un correu electrònic amb les dades personals a joventut@paiporta.es, o al telèfon 963971222 (exts. 365 o 229). També de manera presencial, al poliesportiu municipal.

El taller comptarà amb la coordinació de l’artista urbà Mario Mankey, i consistirà en una part teòrica i altra pràctica. Mankey ajudarà a canalitzar les idees de les persones participants fins a arribar a un esbós i, seguidament, també conduirà el taller fins a executar l’obra sobre uns panells o mòduls. Aquests panells s’instal·laran als jardins del Museu de la Rajoleria.

Els dies programats per a portar a terme el taller són el 14, 19, 21, 26 i 28 de setembre, i el 3 d’octubre, de 17.00 a 19.00 hores, a les instal·lacions del propi Museu de la Rajoleria. Les places són limitades.

L’aniversari del museu continuarà amb una exposició que s’inaugurarà al mes d’octubre, de la qual es donaran més detalls en breu. I ja ha començat, amb la publicació d’un catàleg amb les imatges de l’exposició de memòria urbana ‘El Museu ix al carrer’. Aquesta mostra, inaugurada amb motiu de les passades Festes Populars, es pot visitar a les places i carrers de Paiporta fins al 30 d’octubre.

Deixa el teu comentari