Taller de rap front al coronavirus i improvisació teatral al Campus d’Estiu de Paiporta

El Campus d’Estiu de Paiporta ha programat activitats lúdiques i creatives que s’han afegit a la marxa diària d’aquesta activitat impulsada per la Regidoria de Joventut i Esports. Es tracta del taller de rap front al coronavirus, amb la col·laboració del grup local Pool Jazz, i el taller d’improvisació teatral, a càrrec dels monitors del grup jove d’improvisació, estable i amb activitat regular arran de les activitats plantejades al llarg de l’any pel Centre Jove.

En el taller de rap, el jovent participant en el campus, dividit en grups, crea les seues pròpies cançons amb l’ajuda dels músics de Pool Jazz. En la primera quinzena, els temes han anat enfocats a fomentar els bons hàbits en les mesures de protecció front al coronavirus Covid-19 en aspectes com l’ús de mascaretes, evitar aglomeracions o mantindre una bona higiene de mans. Les cançons s’han gravat en vídeo i es difondran a través dels diferents perfils en xarxes socials de l’Ajuntament.

En la segona quinzena, que s’ha iniciat aquest dilluns, el taller de rap abordarà temàtiques més amples proposades pels usuaris i usuàries del campus.

Quant al taller d’improvisació teatral, la intenció de la Regidoria de Joventut i Esports en incloure’l en el Campus és donar a conéixer el grup estable existent a Paiporta, i estendre’l a usuaris i usuàries potencials, a més d’aprofitar els beneficis quant a expressió corporal i verbal per a xiquetes, xiquets i joves.

El Campus d’Estiu s’ha programat enguany a iniciativa de la Regidoria de Joventut i Esports amb totes les mesures de prevenció per a evitar contagis de coronavirus Covid-19, i ha tingut bona acollida entre la ciutadania. En el primer torn, corresponent a la primera quinzena de juliol, es varen apuntar un total de 55 usuaris i usuàries. Per al segon i últim torn, la xifra ha ascendit a 41 xiquetes, xiquets i joves d’entre 8 i 16 anys.

Deixa el teu comentari