Tercers pressupostos participatius a Carlet

L’Ajuntament ha posat en marxa aquest procés per al 2019

L’ajuntament de Carlet posa en marxa esta setmana el procés de pressupostos participatius per al 2019.
A partir de dilluns 21 de maig i fins al 3 de juny, els veïns i veïnes d’aquest municipi poden fer les seues propostes per als pressupostos del pròxim any per tercer any consecutiu.

Unes propostes que seran tingudes en compte en el moment d’elaborar les previsions per al 2019. La primera part del procés s’enceta amb la presentació de propostes per part del veïnat, propostes d’inversions noves, de reposicions i d’obres de manteniment i reparació d’edificis i instal·lacions públiques.

En el procés poden votar tots els veïns i veïnes de Carlet majors de 16 anys que estiguen empadronats al municipi. Les propostes es podran presentar a través de la web municipal o adreçant-se directament a l’Ajuntament de Carlet on se’ls facilitarà la manera de dur-ho a terme.

Una vegada tancat el període de presentació de propostes, l’equip tècnic municipal avaluarà la viabilitat de cada proposta presentada i es farà una selecció de propostes viables, que seran presentades en una assemblea informativa a la població.

A partir del 8 de juny s’obrirà un període de votació al qual podran accedir també els carletins i carletines majors de 16 anys i ho podran fer tant de forma presencial a l’Ajuntament com a través de la seu electrònica.

El govern carletí s’ha marcat com a objectiu que almenys el 40% de les inversions partisca de les propostes del veïnat.

Deixa el teu comentari