Teresa Savall participa en el programa de conferències d’Unisocietat

La ponència porta per títol: “L’agroecologia i els grups de consum. Reinventant l’Economia social”

La conferència “L’agroecologia i els grups de consum. Reinventant l’Economia social” ha tingut lloc a la Casa de la Cultura d’Alzira.

Organitzada per la Universitat de València i l’Ajuntament d’Alzira, entra dins del programa Unisocietat. Teresa Savall, del departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València, ha sigut l’encarregada de realitzar aquesta ponència.

Aquest tema, a més de ser de gran rellevància social, ha creat gran controvèrsia a l’hora d’establir una definició clara del que és l’agroecologia. Teresa Savall explica que més que definir aquest terme, és necessari diferenciar-lo de l’ecologia.

El programa Universitat i Societat està dirigit a alumnes del municipi i voltants de 30 anys o més, amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

La pròxima conferència es realitzarà el 12 de juny i tractarà sobre “l’accés de les dones als llocs directius: on estem i quins són els reptes?” a càrrec d’Alejandro Escribá, del departament de Direcció d’Empreses ‘Juan José Renau Piqueras’, de la Universitat de València.

Deixa el teu comentari