Toni Gaspar presenta el Pla Estratègic de Subvencions

Toni Gaspar presenta el Pla Estratègic de Subvencions

Un ‘catàleg’ que arreplega totes les línies d’ajuda que la corporació posa a la disposició de municipis, institucions i entitats en 2018.

El Diputat d’Hisenda, Toni Gaspar, ha presentat el Pla Estratègic de Subvencions de la Diputació de València, un document que, per primera vegada arreplega totes les línies de subvencions i ajudes que la corporació provincial posa a la disposició de municipis, institucions i altres entitats per al present any 2018.

Aquesta identificació detallada d’ajudes és el resultat del treball de l’àrea d’Hisenda amb l’objectiu de fer més fàcil i transparent l’accés als recursos públics que concedeix la Diputació.

El resultat es notarà especialment en els ajuntaments, on els alcaldes i alcaldesses tindran accés directe a un ventall d’ajudes amb les quals engegar nous projectes que dinamitzen l’activitat local i els permeten desenvolupar la seua autonomia.

Durant la roda de premsa, el diputat també ha destacat que aquest pla contempla les ajudes que es donen des de totes les àrees de govern de la institució.

Deixa el teu comentari