Toni Gonzalez, alcalde d’Almussafes, visita INHAUS LAB

INHAUS LAB, seu de Casas inHAUS, s’situa en el Parc Tecnològic Joan Carles I d’Almussafes, un dels pols automobilístics a nivell nacional.

INHAUS LAB, seu de Casas inHAUS en la població valenciana d’Almussafes, és un pol d’innovació en la tecnologia de la construcció. Una superfície de més de 4.000m2 on un equip de més de 70 persones treballen dia a dia en un I+D continu en la cerca d’una millor qualitat que oferir als clients d’INHAUS.

Un espai en què s’unifiquen els processos del servici integral oferit al client; estudi d’arquitectura, showroom de materials, magatzem de materials i fàbrica dels vivendes. Tots els dies conviuen entre els seues parets arquitectes, enginyers de producció, tècnics, aparelladors, economistes, i operaris que treballen per un fi comú, fer la millor casa.
La seua ubicació es situa dins del Parc Industrial Joan Carles I, junt amb la factoria Ford Espanya i va ser inaugurat en 1996.

La majoria dels empreses que conformen el parc industrial és dediquen al sector de l’automòbil i són proveïdores directes de la multinacional Ford. Aquesta àrea empresarial ha sigut promogut per la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Almussafes, a través del SEPIVA (empresa pública de la Generalitat Valenciana), i va ser dissenyat amb la col·laboració de Ford Espanya, aplicant la seua experiència logística en els processos productius del sector de l’automoció.

Cases inHAUS ha introduït en el procés de fabricació dels seues vivendes un sistema que beu de mecanització de fabricació de vehicles gràcies al control de rendiments, coordinació de producció, emmagatzematge i gestió de personal pel que un context com el del Parc Industrial Joan Carles I fa que els sinergies cresquen de manera natural.

Dins d’aquest context, Toni González, alcalde d’Almussafes que recentment ha revalidat la seua alcaldia després d’una primera legislatura, va visitar els instal·lacions d’INHAUS LAB junt amb part del seu gabinet. Durant la visita va tindre l’oportunitat de comprovar de primera mà la innovació en el sector de la construcció dutes a terme per Casas inHAUS que distribuïx els seues vivendes completament finalitzades dónes d’Almussafes a tot el territori nacional i França.

Deixa el teu comentari