Toño Carratalá reparteix a Alberic les àrees de govern entre dotze regidors

Ja es coneixen les àrees de govern i els seus regidors en el nou Ajuntament d’Alberic, que fructifica després dels contundents resultats de la formació Ciutadans per Alberic, amb un Toño Carratalá al capdavant que va obtindre més del 60% dels vots i onze regidors. L’alcalde renova l’equip de govern amb cares noves que adquireixen regidories de gran importància i a més ofereix un espai al representant del PSPV-PSOE en el consistori, Juan Vergara, que regentarà la Regidoria d’Indústria. Així, l’alcalde s’ha quedat les funcions en les regidories de Polítiques per a les persones, Benestar Social, Esports i Cementeri.

El seu primer tinent d’alcalde continuarà sent Josep Puig, que també desenvoluparà funcions en Govern Intern, Àrea Econòmica, Falles, Promoció lingüística, Banda de música, Comunicació i premsa, transparència i protocol. Per part seua, la segona tinent d’alcalde també continuarà en mans de Liliana Palència, amb funcions en Urbanisme i Obres Públiques, Patrimoni, Barri antic, Contractació, Edificis i institucions municipals, Parcs i jardins, La Muntanyeta i Personal. Aquests seran els únics regidors que estaran alliberats en la present legislatura. La nova regidora Isabel Beta assumirà Festes, Igualtat, Sanitat i Centres Assistencials, mentre Nuria Salom es queda amb Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Mercat municipal.  

David García tindrà les regidories de Magatzem municipal i serveis múltiples, Compres del magatzem, Il·luminació pública i subministrament d’aigua, mentre la també debutant Virginia Bruñó comptarà amb Educació, Cultura, Biblioteca i Arxiu administratiu i històric. María Dalmau regentarà Seguretat, Policia Local, Protecció Civil i Benestar Animal, mentre Claudio García assumeix Innovació i noves tecnologies. Finalment, els també debutants Vicent Gómez es quedarà amb Agricultura i Medi Ambient i la jove Carmen Humanes amb Joventut, Oci i Temps Lliure i Festes.

Juan Vergara, del PSPV, tindrà Indústria. “Comptem amb un equip renovat amb moltes cares noves que aporten frescor i moltes idees perquè aquesta legislatura convertisca a Alberic en un referent en diferents camps. Si ja ho érem en la gestió mediambiental o en la cobertura social ara ho volem ser també en la recuperació de les nostres arrels històriques, a més de continuar enfortint la nostra protecció decidida de l’agricultura o el desenvolupament de pràctiques de vida més saludables”, explica l’alcalde, Toño Carratalá.

Deixa el teu comentari