Torna la piscina lúdica d’Aldaia amb novetats per a tots els públics

Amb la jornada de portes obertes la piscina lúdica d’Aldaia inicia una temporada molt activa en la que oferirà activitats en col·laboració amb altres àrees com ara Biblioteca o Joventut

L’estiu comença a Aldaia amb la ja tradicional jornada de portes obertes de la piscina lúdica, ubicada al poliesportiu municipal Jaume Ortí. Un any més, esta primera jornada ha estat d’accés gratuït, fins omplir aforament, i sempre amb el compliment del protocol anti-COVID. 

D’esta manera, i a partir del dissabte 19 de juny i fins al 5 de setembre, podrem gaudir de la piscina d’estiu d’Aldaia, sempre amb cita prèvia reservada a través del web Aldaia.es. Els preus es mantenen entre els dos i els tres euros, i en horaris de 10.30 a 19.30 hores tots els dies de la setmana fins completar aforament, que es manté al 75% en la piscina i al 50% als vestuaris. Els menors de tres anys tenen entrada gratuïta.

Però, a més, enguany este agradable enclau oferix noves activitats i possibilitats per a passar l’estiu de la millor manera. En col·laboració amb la Biblioteca Municipal, els i les usuàries podran llegir mentre prenen el sol o descansen a la piscina lúdica gràcies a un recull seleccionat especialment per a l’ocasió. Només caldrà enregistrar les dades a l’aparador i triar entre les opcions de la prestatgeria. 

El regidor d’Esports, José Martínez Luna, ha aprofitat per a “agrair sincerament el gran esforç que ha realitzat el personal de l’ajuntament per a la posada a punt de totes les instal·lacions i poder arrancar hui amb esta jornada de portes obertes amb total normalitat i seguretat”.

Les Nits a la Lúdica

La piscina d’estiu d’Aldaia podrà disfrutar-se fins i tot durant les nits d’estiu amb la nova oferta lúdica, iniciativa de les regidories d’Esports i Gent Jove. I és que cada cap de setmana de juliol i agost s’oferix a la seua terrassa la possibilitat de prendre un refresc mentre gaudim d’una actuació: Música, humor, poesia… I per si fora poc, abans de cada actuació arriba la secció de ‘Micros Oberts’, on cada veí o veïna tindrà la possibilitat d’actuar davant el públic, havent enviat prèviament un vídeo-sol·licitud a infoesports@ajuntamentaldaia.org abans dels 23 de juny.

Comenta la notícia