Torna la programació cultural Tardor – 2020 a Alzira

TEATRE PER A JÓVENS I ADULTS

Divendres 11 de desembre de 2020. Casa de la Cultura a les 20.30 hores.

Pérez & Disla presenten:LA SORT Amb: Juli Disla i Jaume Pérez. Text: Juli Disla. Dramatúrgia: Pérez-Disla. Direcció escènica: Jaume Pérez Roldán i Toni Agustí.

“La sort parla de la nostra experiència com a família homoparental i transracial. Una peripècia emocional i vital però també un llarg camí administratiu i judicial que té com a finalitat aconseguir formar una família.

D’altra banda, La sort també és un homenatge al nostre fill que li puga servir com a llibre de vida en un futur. Amb respecte, honestedat i emoció volem dedicar-li este projecte.”

Espectacle en valencià.

Durada de 70 min.

Entrades a 8 € (6 € amb descomptes).

TEATRE FAMILIAR

Diumenge 13 de desembre. Auditori de la Casa de la Cultura a les 18 hores.

Companyia Galitoon presenta:

GÜELA GÜELA

Des de sempre, la missió de les cigonyes ha sigut la de portar els bebés nounats als braços dels seus papàs, volant sempre en grups o bandades. Però un dia, Güily, una xicoteta cigonyeta, va decidir que ja era major per a portar un fardell amb un bebé als seus papàs, i incorporar-se a una de les bandades de repartiment.

Ací comença la gran aventura i una història carregada de diversió, humor i música, que realça la importància de l’amistat, la solidaritat i la família, però, sobretot, de “volar” sempre en grup i mai a soles, per a protegir-nos dels perills que ens podem trobar.

Espectacle de llum negra en valencià.

Durada de 45 min.

Edat recomanada: d’1 a 6 anys.

Entrada única de 3 €.

Deixa el teu comentari