Torna l’activitat cultural a Picassent

L’Ajuntament de Picassent, a través de la Regidoria de Cultura, ha posat en marxa una programació cultural per a totes les edats adaptada a les normes de la crisi sanitària que tindrà les seues primeres accions este cap de setmana amb música al carrer

Picassent torna a poc a poc a la normalitat. I la Cultura serà una de les protagonistes en els pròxims dies amb les societats musicals del municipi: el Grup Cultural Ball de Bastonots, la Societat Musical l’Om i la Societat Artístico Musical Picassent, seran les encarregades d’obrir la temporada cultural d’estiu després del confinament. D’esta manera, totes aquelles persones que vulguen acostar-se als espais adaptats per a la celebració de les activitats, podran fer-ho ja a partir d’este divendres. Per poder participar-hi, cal recollir entrada o invitació, segons l’acte, a la Casa de Cultura.

D’esta manera, diverses cercaviles de benvinguda cultural amenitzaran el cap de setmana les zones de vianants a les que continuaran en les pròximes setmanes i també en el mes de juliol amb teatre musical, cinema, i espectacles de circ, en diversos emplaçaments.

“Tenim per davant una programació cultural adaptada a les circumstàncies. Volem animar a la població a participar però sempre fent-ho des del rigor i la responsabilitat, complint  amb les mesures indicades per seguir caminant cap al futur”, manifesta el regidor de Cultura i Festes, Jaume Sobrevela.

Des de la Casa de Cultura, assenyalen a més que, caldrà arribar amb el temps suficient d’antelació per a poder distribuir els seients; serà obligatori l’ús de la mascareta, (sense mascareta no es podrá entrar al recinte), i mantindre la distancia de seguretat interpersonal. Tots els aforaments són limitats i una vegada asignats els seients, es respectarà la distancia entre ells i no es podrán moure ni canviar la seua distribució.

Deixa el teu comentari