TornarEl Circuit Ricardo Tormo celebra el 12h Cycling Fest

Segona cita d’ultrafons ciclista en el calendari del Circuit Ricardo Tormo

Els corredors afrontaran una carrera de dotze hores que acaba a primera hora del diumenge

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana el 12h Cycling Fest, una prova d’ultrafons ciclista en la qual els corredors afronten una carrera de dotze hores sobre el traçat de Cheste.

El dissabte 9 d’octubre a les 8 de la nit arrancarà la primera edició de les 12 h Cycling Fest, prova d’ultraciclisme que es desenvolupa a la nit fins a l’hora de l’alba del diumenge 10.

Aquesta fórmula utilitzada en altres traçats permanents d’Europa l’ha portada al Circuit Ricardo Tormo el club ciclista de les Dones Bicibles en el qual milita la valenciana María José Silvestre, campiona de les 24 hores de Le Mans de ciclisme i de les 24 hores de Paul Ricard.

L’experiència del seu equip els ha portats a llançar-se en l’organització de la carrera. Per a diferenciar-la d’altres proves, es disputarà en el sentit de les agulles del rellotge, al contrari que ocorre en les competicions que se celebren habitualment al Ricardo Tormo. Es crea així un esdeveniment nou, amb format diferent, però en les mateixes instal·lacions de Cheste.

Un total de 70 equips amb formacions d’individuals, duos i equips de quatre integrants han completat la inscripció des de molt diverses procedències. També hi ha dos tàndems en competició, unes bicicletes que no són molt habituals. L’objectiu dels participants és fer el major nombre de voltes als 4.005 metres amb l’al·licient que l’hora de l’arribada coincideix amb el moment de l’alba.

Deixa el teu comentari