El portal d’ocupació del Servef contractarà a 15 persones a través de GVAJobs per a l’empresa Power Metal Works

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef), està buscant a través de la seua unitat especialitzada, Espai Empreses, candidats per a cobrir 15 llocs d’operaris de soldadura MIG/MAG a Higueruelas. Els llocs han sigut oferits a través del Servef per l’empresa Power Metal Works.

Les persones seleccionades començaran a treballar de forma immediata en el polígon industrial d´Higueruelas (València) en una planta dedicada a la fabricació d’estructures metàl·liques i els seus components. Les persones interessades han de dirigir les seues sol·licituds a través del portal del Servef i posicionar-se en l’oferta de treball 507356/0, adjuntant el seu currículum vitae. consultar ací.

L’empresa valenciana ofereix serveis i fabricació d’electrònica de potència, forma part dels sectors industrials i solar fotovoltaic, i es troba en plena expansió. Disposa d’unes oficines centrals situades en València i tres fàbriques de més de 20.000 metres quadrats.

Esta oferta de llocs de treball, així com les anteriors de Power Electronics, la gestiona l’Espai Empreses del Servei Valencià d’Ocupació, la unitat especialitzada en l’atenció a empreses que, per les seues característiques, requereixen d’atenció i serveis personalitzats en matèria d’intermediació laboral.

La unitat Espai Empreses del Servef

Espai Empreses proporciona diversos serveis a les empreses: des de la selecció de treballadors, a col·laboració amb la Xarxa Eures, desenvolupament de formació a mesura o la gestió i realització de pràctiques no laborals, entre altres.

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat que Power Metal Works haja comptat amb el Servef per a realitzar la selecció del seu personal treballador i ha subratllat que “cada vegada són més les empreses que confien en el Servei Valencià d’Ocupació per a gestionar les seues ofertes de treball”.

Per a refermar el seu compromís amb el teixit empresarial valencià, el Servef ha creat un grup de treball amb grans empreses (com Aguas de Valencia, Dulcesol, Embutidos Martínez, Royo Group, SPB y Stadler) amb l’objectiu de conéixer les necessitats de l’empresariat de la Comunitat i adaptar les accions del Servei Valencià d’Ocupació al mercat de treball actual.

El grup impulsat pel Servef està integrat també per Educació i la Confederación Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV). Este grup de treball manté reunions mensuals i du a terme projectes consensuats entre la patronal i l’administració.

Segons Nomdedéu, “el Servef està aconseguint, a poc a poc, generar una major confiança entre l’entramat empresarial valencià”. Per al secretari autonòmic d’Ocupació, això es deu a la seguretat i credibilitat que proporciona el Servef a les empreses gràcies als seus processos de verificació dels perfils de les persones candidates i al senzill funcionament del portal GVAJobs.

La plataforma GVAJobs del Servef permet la participació activa de les empreses i les persones desocupades en la busca i cobertura dels llocs de treball. A través de GVAJobs les empreses poden autogestionar les seues ofertes d’ocupació i les respostes que en elles reben. Cada empresa pot registrar ofertes d’ocupació, consultar les candidatures presentades per les persones interessades en l’oferta, llegir els seus curriculum vitae, citar els candidats/es i registrar el resultat de les selecció efectuada.

Deixa el teu comentari