Tornen les activitats mediambientals al CIN de Quart de Poblet amb “Tardor al Riu”

Gimcanes, tallers de residus i fins a ioga, una proposta lúdica i familiar per a treballar el respecte al medi ambient i la sostenibilitat

El Centre d’Interpretació de la Naturalesa de Quart de Poblet (CIN) continua amb la seua intensa programació i el pròxim 7 de novembre arrancarà amb la campanya “Tardor al Riu”, amb activitats i tallers planejats per als mesos de novembre i desembre. A través d’aquesta iniciativa lúdica i familiar, l’Ajuntament de Quart de Poblet reforça les seues polítiques mediambientals conscienciant sobre la sostenibilitat i el respecte a la naturalesa.

Les persones interessades poden inscriure’s enviant un correu a participa@limne.org indicant nom, cognoms i DNI de les persones que volen participar i un telèfon de contacte. En cas de dubtes, també es pot telefonar al 654076533.

Seguint totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per a combatre la crisi sanitària, cada activitat tindrà una duració de 40 minuts, establint-se tres grups diferents amb fins a sis persones cadascun.

La campanya, organitzada per la fundació Limne i que tindrà lloc tots els dissabtes des de les 10.30 hores, donarà principi el 7 de novembre amb “Ioga en el riu”. Una setmana després, el 14 de novembre, serà el torn de la “Inspecció del riu”. El dissabte 21 serà el torn de “Patrimoni social i ambiental en el riu” i, l’últim dissabte de novembre, es realitzarà el “Taller de Residus”.

La “Plantació d’arbustives” estrenarà els dissabtes de desembre. Una setmana després, el dia 12, es realitzaran “10 experiments d’aigua” i, el 19 de desembre, amb la “Gimcana de biodiversitat” es posarà punt i final al programa “*Tardor al Riu”

Moltes de les activitats s’han dissenyat coincidint amb diferents dies commemoratius, com el Dia Mundial del Patrimoni, el Dia Mundial dels Residus o el Dia Mundial de la Protecció de la Naturalesa, amb l’objectiu d’establir una participació activa i conscient.

Deixa el teu comentari