Torrent acull aquest cap de setmana el Campionat Provincial d’Atletisme Sub-16

Torrent reactiva l’esport amb l’arribada de competicions esportives respectant les recomanacions sanitàries

L’Ajuntament de Torrent, des de la regidoria de Cultura i Esports, va comunicar ahir, en l’habitual trobada amb els mitjans, la reactivació d’algunes de les activitats esportives a la ciutat. Torrent ha començat a organitzar competicions esportives començant aquest mateix cap de setmana amb la celebració del campionat provincial d’atletisme Sub-16. En aquest, participaran entre 10 i 12 equips de tota la província de València amb al voltant de 20 atletes en cadascun d’ells. El Club d’Atletisme de Torrent (CAT) participarà en aquesta competició que se celebrarà en les pistes d’atletisme del Parc Central.

D’altra banda, la regidora de l’àrea de Cultura i Esports, Susi Ferrer, ha posat l’accent en les mesures de seguretat que s’han pres perquè aquests esdeveniments puguen dur-se a terme de manera responsable. “Estem preparats per a reprendre aquesta activitat respectant les recomanacions i protocols sanitaris” ha apuntat.

“Torrent comença a reviure l’esport de manera segura, convidant als equips a participar en les competicions a la nostra ciutat” ha afegit.

Deixa el teu comentari