Torrent baixa el teló de la tretzena edició de la mostra de teatre amateur

Entre dones posa el punt final a la XIII Mostra de Teatre Amateur “Juan Manuel Ferraro”


Com ja és habitual en aquest certamen de teatre amateur, la clausura de la Mostra ‘Juan Manuel Ferraro’ va estar a càrrec del grup Coturno Teatre, organitzadors d’aquesta., els qui la vesprada del diumenge van reunir en el Auditori de Torrent a directors dels grups de teatre participants i membres de la corporació municipal amb aficionats i un nombrós públic que es va acostar a presenciar el lliurament de guardons i a gaudir de l’última funció d’un certamen que va començar fa tres setmanes.

Pànic Escènic, Atrote Teatre, Teatre Circ i Coturno Teatre van ser les quatre agrupacions de teatre amateur que han donat vida a la XIII Mostra de Teatre Amateur, Juan Manuel Ferraro. Les obres que es van representar i els seus equips tècnics i artístics van rebre un guardó de part del consistori, “com a mostra d’agraïment per la seua participació i pel seu paper en el desenvolupament de la cultura torrentina”. Així ho va expressar la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, Susi Ferrer, en el discurs de clausura d’aquesta mostra de teatre amateur.


La Mostra de Teatre Amateur baixa el teló després d’haver-nos fet gaudir de quatre obres durant novembre i desembre: Les picardies de Molière, de Pànic Escènic va ser la peça encarregada d’inaugurar el certamen. El Quixot en els inferns, muntatge de Atrote Teatre, d’Elx, va recórrer al personatge del Quixot per a oferir una comèdia absurda i dolorosa. La Tortuga de Darwin, escrita pel reconegut dramaturg espanyol Juan Mayorga, va ser la proposta enginyosa, apassionant i reflexiva portada a escena pel grup Teatre Circ. I, finalment, Entre dones, de Coturno Teatre es va reservar la jornada final per a posar el fermall a aquesta mostra de teatre amateur, un referent en el món de l’espectacle de la Comunitat Valenciana.

Deixa el teu comentari