Torrent celebra el 25 d’octubre com a Dia del Comerç Local

Idea’t sorteja 20 premis de 100 euros per a realitzar compres en botigues de Torrent

L’Ajuntament de Torrent ha acordat aprovar la declaració del dia 25 d’octubre com a Dia del Comerç Local en la Comunitat Valenciana.


En un acte institucional celebrat a l’ajuntament, que ha comptat amb la presència de representants tots els grups polítics acompanyats per associacions de comerç local, s’ha procedit a la presentació oficial de l’adhesió de Torrent a aquesta iniciativa promoguda des de la Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.


L’acord ha rebut el suport unànime de tots els grups polítics, que han aprovat aquesta iniciativa amb la qual es pretén potenciar la rellevància del comerç local en un model d’economia sostenible i inclusiva, reconeixent així que és un element essencial per al desenvolupament de les ciutats i el benestar dels seus ciutadans. Aquest reconeixement recolza la idea que el comerç juga un paper clau en l’economia, però també amb importants efectes mediambientals i socials associats a la seua activitat, ja que el creixement d’aquest sector comporta importants millores en els canals de venda directa i de proximitat, i a més es potencia el desenvolupament de l’economia circular, la qual cosa suposa en definitiva millores que s’adapten a les necessitats canviants dels consumidors.

D’igual manera s’ha aprofitat la trobada per a donar a conéixer un vídeo que s’ha dissenyat per a reforçar la campanya impulsada des d’Idea’t, ‘Comerç de proximitat, aliments de qualitat’, amb la qual s’anima als veïns i veïnes de Torrent a realitzar les seues compres en els comerços del seu barri.

Amb motiu de la campanya de promoció del comerç local, Idea’t celebra un sorteig en els seus comptes de Facebook i Instagram amb el repartiment de 20 premis de 100 euros per a comprar en el comerç local de Torrent.

Deixa el teu comentari