Torrent celebra el ‘Dia Mundial de la Discapacitat i la Dependència’

L’Ajuntament ha preparat un progama d’activitats amb l’objectiu de reivindicar una major visibilitat i la igualtat d’oportunitats per a aquest col·lectiu

Hui, amb motiu del ‘Dia Mundial de la Discapacitat i la Dependència’, l’Ajuntament de Torrent ha preparat una sèrie d’activitats per a commemorar la celebració d’aquesta data. El programa es va iniciar ahir amb la il·luminació de l’edifici EMAT (Estació de metro Torrent-Avinguda) de color taronja i hui serà el torn de l’edifici consistorial, que també vestirà aquest color per a homenatjar les persones que formen part d’aquest col·lectiu. A més, durant tota la jornada, es projectarà el representatiu llaç taronja en la pantalla localitzada en la façana de l’Ajuntament.
Així mateix, també s’ha difós un vídeo a través del compte de Facebook de l’Ajuntament en el qual, a manera de manifest, es reivindica una major visibilitat i igualtat d’oportunitats per a aquest col·lectiu. Finalment, a les 12h s’ha celebrat la taula col·loqui “Apodera’t, empoderame: El paper actiu de les persones amb discapacitat”, on tres persones amb discapacitat han relatat les seues pròpies experiències vitals i professionals i en la qual han participat diversos centres ocupacionals i centres d’educació especial, així com centres educatius ordinaris.

Comenta la notícia