Torrent continua amb el seu pla de millora de l’arbratge urbà

Des del mes de setembre s’estan reposant els escocells buits del nucli urbà i El Vedat amb l’objectiu de millorar la imatge de la ciutat i augmentar el verd urbà

L’Ajuntament de Torrent continua amb el seu pla de millora de la infraestructura verda del terme mitjançant la reposició de les falles d’arbratge en els escocells buits de la ciutat.

Des de finals de setembre s’han incrementat aquestes tasques de substitucions, que s’estan realitzant en tot el nucli urbà i en El Vedat. “Al llarg de tot l’any es fan tasques de manteniment dels jardins i zones verdes de la ciutat, reposant l’arbratge en aquelles zones que es precise tant en el nucli urbà com en El Vedat, labors que s’han intensificat en les últimes setmanes amb l’objectiu de millorar la imatge de la ciutat i augmentar el verd urbà, apostant sempre per crear una jardineria que siga bonica, agradable, sustentable i que no genere molta despesa”, comenta el regidor de regidor d’Espais Públics, Daniel Iserte. Així, entre les noves plantacions que més abunden en aquestes labors són les de: carrasques, prunus, albicias, taronger amarg, jacaranda i pyrus.

Deixa el teu comentari