Torrent disposarà d’un nou espai de lectura.

L’espai estarà ubicat a una de les dues torres del Parc Central, es tracta d’un local de 382 m².

Torrent ha fet un pas important: la disposició d’un nou espai de lectura situat a una de les dues torres del Parc Central o almenys així ho ha comentat l’alcalde Jesús Ros a l’habitual roda de premsa on s’aborden diversos temes.

El local tindrà 382m2 dividits en dues àrees, la primera planta serà un espai de lectura i la planta baixa, serà una zona on podran emmagatzemar-se els llibres. Jesús ha comentat la possibilitat de tenir també un espai d’investigació al local.

El centre oferirà un servei cultural als veïns i veïnes del barri, una àrea que estarà constantment en creixement i desenvolupament. El local si ha adquirit per concurs amb un pressupost de 142.000 euros. Es tracta d’una inversió financerament sostenible emmarcada en el pla ‘Estalviar per a invertir’ que s’executarà gràcies al superàvit 2017.

Aquesta adquisició tan sols és un pas més en les millores que estan realitzant-se al Parc Central. Jesús Ros ha recordat que la zona prompte comptarà amb el nou Centre de Salut, com també la posada en marxa del procés d’urbanització de la parcel·la del Palau de Justícia.

Amb aquesta iniciativa el que es pretén és millorar les infraestructures de la localitat i oferir nous serveis als torrentins.

 

Deixa el teu comentari