Torrent duplica les partides de les seues beques esportives i destinarà 122.000 euros al foment i impuls de l’esport de la ciutat

Els clubs de la ciutat veuen augmentada la seua partida d’ajudes en 37.000 € i se situa a 60.000 €

L’Ajuntament de Torrent, en la seua aposta pel foment de l’esport i l’activitat saludable, ha iniciat ja els tràmits d’unes beques esportives que ajudaran a pal·liar amb els efectes que la crisi de la COVID-19 ha causat en l’esport de la ciutat, incrementant de manera considerable les quanties dirigides a esportistes individuals com a clubs en 57.000 euros més que en 2019, per a un total de 122.000 euros.

Aquestes ajudes es convoquen en “un moment dur per a l’esport a tots els nivells i totes les disciplines, per la qual cosa hem volgut doblegar el nostre esforç i la nostra aposta per un model de vida saludable que fomenta la pràctica esportiva en totes les edats i, al mateix temps, ajudar les famílies a pal·liar els efectes de la crisi que estem travessant”, ha comentat la regidora de Cultura i Esport, Susi Ferrer.

D’aquests 122.000 euros totals, la Fundació Esportiva Municipal destinarà la quantitat de 12.000 euros als seus esportistes d’elit (5.000 euros més que en 2019), entre els quals es repartiran 6 beques de 1.000 euros i 8 de 750 euros. “L’Ajuntament, a través de la FDM, vol secundar per a impulsar les seues carreres i que continuen collint èxits esportius i portant el nom de Torrent a tots els racons del món”, ha matisat Ferrer.

També es concediran ajudes a l’esport base, aquelles destinades a finançar despeses d’entrenaments, competicions o compra de material esportiu, en el qual s’invertiran 50.000 euros, 15.000 euros més que l’any passat, repartits en beques de fins a 120 euros. Aquestes ajudes pretenen fomentar la pràctica esportiva en totes les edats i “ajudar a les famílies perquè els seus fills i filles no deixen de practicar l’esport i poder així continuar inculcant els seus valors”.

Finalment, es destinaran subvencions als clubs esportius de la ciutat. Aquestes ajudes seran de 60.000 euros, una quantitat que s’ha incrementat en 37.000 euros respecte l’any passat.

Deixa el teu comentari