Torrent habilita el Pavelló Municipal Esportiu el Vedat com a punt de vacunació sense cita per a les dosis de reforç

El punt de vacunació estarà en funcionament a partir del dilluns 27 per a administrar la dosi de reforç a majors de 60 anys vacunats amb Pfizer o Moderna i a persones vacunades amb AstraZeneca o Janssen, segons el procés de vacunació dissenyat des de Sanitat

El procés d’administració de la vacuna contra el covid segueix avant i augmenta les xifres de persones vacunades gràcies als punts de vacunació que s’han habilitat en els municipis de la Comunitat.


Els veïns i veïnes de Torrent que hagen de vacunar-se aquests pròxims dies, podran fer-ho en el Pavelló Municipal Esportiu el Vedat entre 27 i el 30 de desembre, en horari de9.00 h a 14.00 h. (Carrer del Sol, número 2).
Aquesta campanya de vacunació sense cita prèvia que s’inicia aquests dies va dirigida a les persones majors de 60 anys que hagen sigut vacunades amb Pfizer o Moderna fa més de sis mesos; així mateix, poden vacunar-se les persones que van rebre la doble pauta de AstraZeneca fa més de tres mesos i les persones que van rebre fa més de tres mesos una sola dosi de Janssen.

Comenta la notícia