Torrent Històrica presenta la seua segona edició de forma virtual

Entre els autors convidats estan Rosa Montero, Espido Freire i Javier Olivares

L’Ajuntament de Torrent ha celebrat la segona edició del festival Torrent Històrica amb la presència d’11 autors de gran nivell. Però en aquesta ocasió, amb la participació de Terra de Llibres, s’ha dissenyat una edició especial, que elimina riscos per a la població. 

I és que es realitzarà a través de la plataforma Zoom, perquè les diferents ponències siguen en directe i tots els interessats puguen seguir-les des de les seues cases. Les trobades podran seguir-se a través del canal de YouTube del consistori i dels perfils de Torrent Històrica en les xarxes socials com Facebook, Twitter o Instagram.

Des de la Sala d’Actes de l’Ajuntament, es celebraran dos actes per dia, de dijous a diumenge, amb una duració d’uns 50 minuts cadascun. A més, els autors es desplaçaran a llocs emblemàtics de la localitat i gravaran algunes entrevistes que s’emetran en els primers dies de desembre.

Entre els autors convidats es troben la periodista Rosa Montero, l’escriptora Espido Freire i el guionista Javier Olivares, tots ells amb reconegudes trajectòries professionals i premiats amb diferents reconeixements nacionals.

No hi ha dubte que aquesta situació de pandèmia ens ha deixat clar que la cultura no pot parar.

Deixa el teu comentari