Torrent il·lumina les seues festes nadalenques

Torrent va celebrar ahir l’encesa oficial de l’enllumenat de festes amb un espectacle musical i lluminós en la façana de l’Ajuntament.

Les clavariesas de la Puríssima van ser les encarregades d’encendre les llums en un acte celebrat en la plaça Bisbe Benlloch, encara que enguany es va realitzar sense convocar a la ciutadania per a evitar aglomeracions, a causa de les circumstàncies sanitàries actuals. 

Per segon any consecutiu, l’enllumenat ha sigut confeccionat pels alumnes del segon curs del Cicle Formatiu de Vídeo, Discjòquei i So de l’I.E.S. La Marxadella, el qual ha sigut dissenyat per a estimular el comerç local i, al seu torn, generar alegria i il·lusió en la ciutadania per a afrontar estos moments tan difícils. 

D’esta manera, es pretén crear un ambient que faça més visibles i atractius als comerços en llocs icònics del municipi com la Plaça Major, la Plaça de la Llibertat, el carrer San Valerià, el carrer Ermita o l’Avinguda al Vedat. 

Així mateix, s’han realitzat altres iniciatives festives com la instal·lació d’un arbre de Nadal de sis metres en la Plaça Major o el tradicional naixement de la Casa de la Cultura, que ahir es va obrir al públic de mà de les clavarieses de la Puríssima amb motiu de la celebració de la Immaculada Concepción.

Deixa el teu comentari