Torrent mostra la seua solidaritat en la lluita contra el càncer

L’Associació Contra el Càncer de Torrent recapta 8.150 euros durant el cap de setmana


L’Associació Espanyola Contra el Càncer de Torrent ha organitzat aquest passat cap de setmana una campanya d’acapte l’objectiu del qual és incrementar els recursos per a la lluita contra el càncer. Durant els dies 23 i 24 d’octubre s’ha aconseguit la xifra de 8150 euros, mancant incloure en el total de la recaptació algunes xicotetes quantitats de taules que encara no s’han comptabilitzat, una mostra de la solidaritat dels veïns i veïnes de Torrent.


La iniciativa va reunir a destacades personalitats de la societat torrentina, associacions locals i altres entitats socials i culturals de la ciutat. Com cada any, han participat en aquest acte de col·laboració amb la Junta Local de la AECC: les comissions de les falles de Torrent, amb representació de les falleres majors i les seues corts; la Reina de la Trobada i les seues cambreres; la Musa de la Música de la Va unir Musical de Torrent; representants de la federació de Moros i Cristians de Torrent; ARTIC; l’Associació Tècnicas Orientals; Cors Oberts; Adisto; les Mestresses de casa Tyrius; i l’Associació de Castella-la Manxa; a més de col·laboradors i voluntaris anònims als qui l’associació contra el càncer de Torrent vol fer extensiu el seu agraïment.


Els torrentinos i les torrentinas han demostrat una vegada més que Torrent és una ciutat que es bolca amb les accions solidàries i s’implica en aquestes iniciatives.


D’altra banda, durant aquesta setmana continuarà l’acapte després d’haver sigut suspesa la jornada dominical a causa de les pluges.

Deixa el teu comentari