Torrent premia la creativitat dels joves en l’I Concurs d’Il·lustració TorrentJove

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torrent convoca l’I Concurs d’Il·lustració TorrentJove, amb participació oberta a joves de 12 a 25 anys, que podran presentar les seues obres abans del 22 d’octubre.


L’objectiu d’aquest concurs és participar en la il·lustració i posterior edició del llibre Descendència, tercer de la trilogia El poder del foc, de la jove escriptora torrentina Cristina Montesa Andreu. Per a això, cada participant haurà de presentar un màxim dues il·lustracions que d’alguna manera representen o interpreten el contingut del text que es proposa, un fragment de l’obra de Cristina Montesa que pot descarregar-se des de la pàgina del CIJ.


Un jurat farà una selecció de les il·lustracions rebudes i triarà entre les obres finalistes a una de les premiades; l’altre premi serà atorgat pel públic en votació popular. Així, a més del premi en metàl·lic, dotat amb 250 € per a cada finalista, una de les dues il·lustracions guanyadores podrà ser inclosa en la publicació del llibre.


Les il·lustracions presentades hauran d’ajustar-se a les mesures màximes de 29,7 x 42 cm, és a dir, grandària DIN A3, si es presenta en suport físic; mentre que les obres presentades en format digital hauran d’enviar-se com a arxiu PNG a torrentjovedibuix@gmail.com -el nom de l’arxiu serà el títol de l’obra- al costat d’una còpia de la fitxa d’inscripció.


Els treballs que es presenten al concurs hauran de ser enviats a L’Espai, Edifici Metre, en la Avinguda al Vedat. Les bases del concurs, així com la fitxa d’inscripció i el fragment de Descendència que s’il·lustrarà estan disponibles per a la seua descàrrega o consulta en la web del Centre d’Informació Juvenil.

Deixa el teu comentari