Torrent reforma i millora els seus centres educatius amb una inversió d’1.772.000 € del Pla Edificant

El projecte contempla la intervenció en els col·legis públics d’infantil i primària de la ciutat

Les actuacions s’estan realitzant aquests dies en el CEIP Lope de Vega on s’està adequant i pintat les façanes de l’edifici de primària, a més de reparar el tancament exterior de parcel·la. En el CEIP Sant Pasqual s’estan adequant els vestuaris en el gimnàs i, en breu, s’iniciaran els treballs en el tancament exterior de la parcel·la.

D’altra banda, en el CEIP Joan XXIII s’estan adequant els banys i vestuaris de tot el centre, al mateix temps que es canviaran les finestres i les portes exteriors de l’edifici d’infantil. Quant als CEIP Miguel Hernández i CEIP Federico Maicas s’ha reposat el tancament exterior del col·legi en el primer i s’ha reparat i millorat el del segon. En el CEIP El Vaig moldre, a més d’esmenar també el tancament exterior, s’ha planificat l’adequació dels accessos principals al centre.

Finalment, el CEIP Antonio Machado i en el CEIP Sant Joan Baptista s’ha programat treball i preparació de materials i execució de proves i mostres, per a iniciar en breu obres de millora al pati, en el primer cas, i per al canvi de finestres en els dos centres.

Deixa el teu comentari