Torrent reinventa el seu Club de Lectura

A partir del mes de desembre es tractarà la lectura d’una forma més interactiva gràcies a l’aplicació “Zoom”

La pròxima sessió del club tindrà com a protagonista el llibre ‘L’ordre del dia’, d’Eric Vuillard

El Club de Lectura de les biblioteques torrentines torna a reinventar-se una vegada més. Després de les dificultats per a accedir presencialment per la situació provocada per la Covid-19, el club de lectura va passar a ser online durant el confinament perquè els torrentins i torrentines pogueren gaudir de les sessions des de casa a través del canal de Facebook de l’Ajuntament de Torrent.

Ara, el Club de Lectura Online de Torrent, torna a fer un pas avant quant a la difusió i accessibilitat del seu contingut mitjançant l’aplicació Zoom, amb la qual l’usuari podrà participar de manera activa en tot moment. Així ho va anunciar ahir la conductora d’aquest, Yolanda París, en l’última de les sessions del club fins hui en la qual es va analitzar el llibre Betty Boop, de Claudia Piñeiro.

Les noves sessions començaran dijous que ve 3 de desembre a les 18 hores amb el conte L’ordre del dia, d’Eric Vuillard. Les lectures es realitzaran una vegada al mes per a qualsevol adult que desitge participar, amb novel·les que es podran trobar a les biblioteques municipals, alternant en aquesta ocasió la novel·la negra amb la històrica.

“Amb aquest nou pas en el Club de Lectura, l’Ajuntament deixa constància de la importància de la literatura també, i més si cap, en temps de Covid-19. D’aquesta manera, els llibres i les seues grans històries podran arribar a les llars de tots els torrentins i torrentines amb una trobada literària en el qual podran debatre, comentar, opinar i compartir les seues experiències amb alguns dels llibres que es troben en la llista dels més venuts durant els últims mesos”, explica la regidora d’Educació i Biblioteques, Patricia Sáez.

A aquesta iniciativa de fomentar la lectura d’una forma innovadora per part del consistori, es pretén sumar les sessions del Club de Lectura Infantil Online, perquè els més xicotets i xicotetes de la casa també puguen beneficiar-se dels avantatges que ofereix la plataforma de trobades virtuals.

Per a inscriure’s en el club cal cridar a la biblioteca Metre 961111851, o a través del correu: biblimetro@torrent.es

Deixa el teu comentari