Torrent s’omplirà de màgia amb la gran Cavalcada de Reis

La cavalcada tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 18.30h.

Torrent es prepara per a viure la nit més màgica i emocionant de l’any. Els Reis Mags arribaran a la ciutat per a repartir alegria i emoció als xiquets i xiquetes. Melcior, Gaspar i Baltasar desfilaran en una cavalcada amb un toc de fantasia i màgia, que començarà a les 18.30h en la plaça de la llibertat, recorrent l’avinguda al Vedat i acabant al carrer Ramón y Cajal.

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient aniran acompanyats dels patges reials i de col·lectius i associacions torrentines, llançaran més caramels i joguets que mai: 2.300 kg de caramels sense glútens, 10.000 bossetes de snack, 10.000 joguets xicotets, 2.000 peluixos i 5.000 pilotes.

La desfilada estarà encapçalada pels pregoners reals, que repartiran la ja tradicional ‘mesureta’, una iniciativa de l’Ajuntament de Torrent que facilita la recollida de les llepolies i snacks llaçats des de les carrosses. La cavalcada continuarà amb les carrosses de les associacions i col·lectius festers de Torrent, entre els quals desfilaran les falleres majors de la ciutat, Carmen Raga i Leyre Gallego, acompanyades de les seues corts d’honor, la Reina de l’Encontre, al costat de les seues cambreres, la Musa de la Música i les seues dames i els màxims representants de les festes de Moros i Cristians, entre altres.

Entre les sorpreses de la nit, la cavalcada comptarà amb diferents espectacles d’animació i música, amb llum, so i pirotècnia.

Una vegada que la comitiva arribe al carrer Ramón y Cajal, Melcior, Gaspar i Baltasar pujaran a l’escenari habilitat per a l’ocasió on l’alcalde Jesús Ros els farà lliurament de la clau màgica de la ciutat que obri totes les portes de les cases de Torrent, perquè puguen deixar els regals a tots els xiquets i xiquetes que amb tanta il·lusió esperen aquest gran moment.

Els reis donaran el tradicional pregó i després d’aquest saludaran en persona a tots els xiquets i xiquetes que així ho desitgen i els donaran un dels 1.500 obsequis portats del llunyà Orient.

Deixa el teu comentari