Tortell de Reis per als jubilats d’Almussafes

El primer sopar de l’any 2018 inclou un sorteig de regals per part de la Regidoria de la Tercera Edat

Almussafes, a 8 de gener de 2018. Per tercer any consecutiu, els majors d’Almussafes es van donar cita en una festa de Reis molt especial. Dissabte passat 6 de gener, un total de 240 integrants del col•lectiu es van congregar en la Llar del Jubilat per a disfrutar del sopar commemoratiu de Reis, una vetlada de germandat amb què l’Associació de Jubilats i Pensionistes dóna la benvinguda a l’any 2018.

A més de degustar el dolç típic de Reis, el tradicional Tortell, que va ser les postres estrela del sopar, i de festejar el nou any amb un brindis conjunt, l’edil de la Tercera Edat, Paqui Oliver, va sorprendre novament els assistents amb un sorteig públic d’una dotzena de regals, tots ells articles per a la llar.

Els representants de la Junta Directiva de l’Associació, entre ells el propi president José Doria, van col•laborar amb l’edil en la realització de la rifa, amb la que es va repartir felicitat als dotze assistents que finalment van resultar agraciats.

Després del sorteig, els majors van disfrutar de música i ball en una vetlada que cada any genera una major acceptació entre el col•lectiu.

Deixa el teu comentari