Tous aconsegueix un superàvit de 124.000 euros

L’Ajuntament de Tous continua sent un dels més saludables de la província de València. El 2017 també va poder tancar-se amb xifra interessants, gràcies a la gestió realitzada des de la Regidoria d’Economia. La dada exacta són els 124.341 euros de superàvit que es va poder acumular malgrat les múltiples ajudes familiars i subvencions a associacions que es reparteixen per part del consistori local.

El superàvit permet seguir amb els plans previstos i, així, dels aproximadament dos milions d’euros de pressupost que baralla l’ajuntament que dirigeix Cristóbal García, un 30 % es dedica a la creació de borses de treball que ofereixen possibilitats de vida a centenars de persones. A més, es destinen també milers d’euros a serveis socials, amb, per exemple, un pla d’emergència social dotat de 10.000 euros amb els quals s’ajuda als nuclis familiars amb una greu situació econòmica. Aquestes persones, que anteriorment són examinats pels criteris tècnics dels treballadors de Benestar Social de la Mancomunitat de la Ribera Alta, reben vals de compra que poden canviar en els diferents establiments comercials de la localitat. La cobertura, amb tot, és de les més completes del territori valencià.

No cal oblidar que, a més, les famílies que adquireixen un nou habitatge reben una ajuda de mil euros, mentre els que tenen fills reben 500 euros i les famílies que passen a ser nombroses són retribuïdes amb 300 euros. Tot açò amb fons propis del consistori. Per la seua banda, les borses de treball reben més de mig milió d’euros municipals. El consistori touer contracta a al voltant de vint-i-cinc persones tots els mesos, que es dediquen al servei d’ajuda a domicili, guarderia, neteja d’edificis públics, atenció de la biblioteca o el poliesportiu, psicopedagogia, consultori mèdic o jardineria.

Deixa el teu comentari