Tous activa cursos per facilitar la inserció sociolaboral

L’Ajuntament de Tous ha engegat el Programa Ribera Activa’t per afavorir la inclusió activa de persones en situació vulnerable a través d’itineraris integrats d’inserció sociolaboral. El pla es desenvolupa amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Ribera Alta, la vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i el Fons Social Europeu.

Les persones responsables del programa establiran, a través d’una sèrie de sessions individualitzades, tallers grupals i formació especialitzada, per conèixer el perfil ocupacional de les persones participants i dissenyaran un itinerari d’inserció sociolaboral personalitzat. A més, es realitzaran cursos de formació especialitzada per al treball, com el carnet de manipulador d’aliments, de carretiller, manipulador de plaguicides, operari de neteja i per al Servei d’Ajuda a Domicili

. El projecte es durà a terme fins al 31 de desembre de 2018. Les persones interessades a participar al programa han d’acudir a les oficines municipals de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tous, en horari d’atenció al públic, els dilluns i dimecres d’11 a 14 hores.

Deixa el teu comentari