Tous acull més de 400 participants en la XXIV Volta a Peu

El recorregut s’ha dut a terme pels carrers del municipi. 

Així, plens de gom a gom, estaven els carrers de Tous amb motiu de la celebració de la 24 Volta a Peu al municipi. Enguany, més de 400 participants han gaudit de l’esport en un recorregut amb encant.

Una cita en la qual els participants acudien a les portes de l’Ajuntament per arreplegar els seus dorsals i començar a preparar-se per a la cursa. 

En aquesta ocasió, els participants han tingut l’oportunitat de gaudir de l’esport i també de ser solidaris, ja que la Junta Local Contra el Càncer va eixir al carrer per donar a conéixer les diferents iniciatives que es porten a terme al llarg de l’any i per a conscienciar sobre la importància de ser solidaris per lluitar contra la malaltia.

Primer va ser el torn dels més menuts, els qui amb emoció feien les curses per edats i categories.

Al voltant de les 20 de la vesprada, era el torn dels majors, amb la cursa de 8 km pels carrers del municipi. 

Al llarg del recorregut, diversos estands d’avituallament i molts veïns i veïnes animant als corredors i les corredores. 

El primer en aplegar a la meta Khalid Elhissouf qui va fer els 8 km en 26 minuts. 

I ella, la primera dona en aplegar a línia de meta.

Tots els corredors pogueren gaudir dels més de 60 kg de meló d’Alger que s’havien preparat i a més, tots s’emportaren una samarreta i una motxilla com a detall i com a  record de la 24 edició de la Volta a Peu de Tous

Deixa el teu comentari