Tous es convertirà en l’escenari d’una sèrie internacional per a Amazon amb Priyanka Chopra i Richard Madden

El paratge del Pantà acollirà a la fi del present mes diverses escenes de la superproducció ‘Citadel’

El terme municipal de Tous es convertirà entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre en l’escenari del rodatge de la sèrie internacional ‘Citadel’, una superproducció dels germans Joe i Anthony Russo (artífexs per exemple de ‘Capità Amèrica’, entre altres èxits) que s’emetrà posteriorment en la plataforma Amazon, amb Priyanka Chopra i Richard Madden com a protagonistes. Es tracta d’un thriller d’acció i espionatge amb un complex entramat emocional, amb una història estarà interconnectada que es desenvoluparà als Estats Units, Itàlia, l’Índia i Mèxic. A Espanya, a més de Tous, també es gravarà en altres escenaris com la ciutat de València i és precisament en aqueixa ciutat on s’han realitzat ja els càstings per a l’enregistrament.

Chopra Jonas és una actriu índia que es va coronar Miss Món l’any 2000 i des de llavors va començar una carrera al cinema i la televisió per la qual va arribar a Hollywood en 2015 per a protagonitzar la sèrie d’ABC “Quantico”. Ha compartit ja en les seues xarxes socials una imatge del seu treball en la sèrie per a tots els seus seguidors per a anar revelant a poc a poc una part de la qual serà una de les sèries amb una gran projecció internacional de la pròxima temporada.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari