Transparència i la Diputació de València tracten els temes de la transparència.

El Conseller de Transparència Manuel Alcaraz i el President de la Diputació Toni Gaspar s’han reunit per a actualitzar la col·laboració en matèria de transparència.

Transparència i la Diputació de València s’emplacen a col·laborar en l’aplicació del Sistema d’Alertes de la Generalitat.

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, s’ha reunit amb el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, trobada en el qual s’han emplaçat a actualitzar la col·laboració en matèria de transparència.

Segons Alcaraz, en casos de crisis humanitària sempre ha sigut molt satisfactori i fonamentalment han estat informant en els avanços en matèria de transparència.

El Sistema d’Alertes Primerenques forma part de la futura Llei d’Inspecció General de Serveis, que, previsiblement, s’aprovarà aquest dimecres en Els Corts, i que suposa un pas més per a atallar possibles actuacions reprovables en l’Administració mitjançant l’encreuament de dades.

La trobada ha suposat una primera presa de contacte entre els representants de les dos institucions en el qual s’han tractat temes d’interès comú, com la col·laboració en matèria de cooperació en aquells casos de crisi humanitària, així com en temes relacionats amb la transparència.

Alcaraz ha valorat aquesta trobada, que ha qualificat de “fructífer” i ha destacat la importància que “es mantinguen unes relacions fluïdes” entre ambdues institucions.

Per al president de la Diputació de València, aquesta trobada

Les dos institucions van a seguir treballant en tot allò que els competeix en relació a la tasca conjunta amb els ajuntaments.

Deixa el teu comentari